Thuiscursus Computertypen/Tekstverwerken kinderen met online begeleiding.

Is uw zoon/dochter niet in de gelegenheid om een klassikale cursus Computertypen/Tekstverwerken te volgen is het ook mogelijk om voor een online cursus met online begeleiding te kiezen.

 

 

De cursus bestaat uit een jaarlicentie van een superleuk online, interactief software programma TypeWorld Kids, lesboek en een studiewijzer, zodat hij/zij zelfstandig de lessen kan doorlopen. Uw kind krijgt persoonlijke begeleiding via internet. Al onze cursussen en ons lesmateriaal zijn daarop ontwikkeld.

 

 

 

Hij/zij kan op elk moment starten en wordt begeleid gedurende tien of veertien lesblokken (afhankelijk van de gekozen cursus). Het huiswerk dat gemaakt dient te worden zal worden gecorrigeerd en beoordeeld door de begeleidster.

Interesse? U kunt binnen enkele dagen al starten met deze unieke cursus!

Voor kinderen werken we met TypeWorld Kids. U kunt kiezen uit:


Computertypen 100

  • Typevaardigheid van minimaal 100 aanslagen per minuut.
  • De cursus bestaat uit 10 lesblokken.
  • Kosten cursus (jaarlicentie, lesboek, studiewijzer, inclusief certificaat): € 150,-


Computertypen 100/Tekstverwerken

  • Typevaardigheid van minimaal 100 aanslagen per minuut en één werkstuk met tekstverwerkingsopdrachten aansluitend op het niveau van de basisschoolleerling.
  • De cursus bestaat uit 14 lesblokken.
  • Kosten cursus (jaarlicentie, lesboek, studiewijzer, inclusief certificaat): € 200,-

Bovenstaand cursus aanbod voor kinderen vanaf groep 6. 
De kosten van de cursussen zijn per persoon. 
Als de volledige cursus is afgerond, ontvangt de cursist een certificaat.

 

Klik hier om alvast een voorproefje te nemen

 

TypeWorld Kids

Wij werken met een superleuk, interactief en volledig online software programma en extra aansluitend lesmateriaal, speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar. Kinderen leren met tien vingers blind typen. TypeWorld Kids staat midden in de belevingswereld van het kind, is zeer interactief en volledig online. TypeWorld Kids is als game opgezet. Het bestaat uit twintig eilanden. Elk eiland bestaat uit een aantal dorpen die met wegen verbonden zijn.

 

In het eerste dorp van elk eiland laat Monique in een instructiefilm zien, wat er gedaan moet worden, ze laat de juiste vingerzetting zien en moedigt de cursist aan. In de andere dorpen worden oefeningen gemaakt. Er zijn ook games om het uitdagend te maken. In het laatste dorp is er een test. Als die goed wordt afgerond komt het volgende eiland beschikbaar.

Nadat de oefeningen van enkele dorpen goed gemaakt zijn, krijgt de cursist een beloning (een gadget) voor zijn eigen eiland. Dat eiland wordt daardoor steeds voller en mooier. Een cursist kan ook iemand uitdagen voor een oefening of een game. Zo kan er met iedereen een wedstrijdje gehouden worden. Kinderen vinden dat leuk, het stimuleert ze!
 

 

Waarom kiezen voor TypeWorld Kids?

TypeWorld Kids is een online typecursus. De cursist kan daardoor zowel op school en thuis oefenen. De interactieve opzet en de heldere uitleg via video’s motiveert de cursist om snel en gemakkelijk aan de slag te gaan.  

 

Dyslexie geschikt.

Als een cursist dyslexie heeft, kies dan altijd voor een opleiding via een school of opleidingsinstituut. De persoonlijke begeleiding heeft een belangrijke meerwaarde! Ons lesmateriaal en programma’s zijn afgestemd op personen met een vermoeden of bevestiging van dyslexie. Voor informatie hierover zie: Dyslexie.

Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur of via e-mail: info@juistlerentypen.nl

Wij helpen u graag verder!