De hele klas of uw team snel en netjes aan het Computertypen en Tekstverwerken.

Meld uw klas of team aan voor een cursus Computertypen/Tekstverwerken voor scholen.

De computer maakt een groot deel uit van ons dagelijks bestaan. Kinderen groeien tegenwoordig op met computers en er is steeds meer lesstof gericht op het werken met een tekstverwerker. Het is daarom zeer belangrijk dat uw klas al vanaf het begin zo goed mogelijke gewoonten aanleert. Wij bieden u een speciaal samengestelde cursus voor scholen om leerlingen en teamleden spelenderwijs en efficiënt blind te leren typen en gericht leren werken met het tekstverwerkingsprogramma.
 

Dyslexie geschikt.

Als een cursist dyslexie heeft, kies dan altijd voor een opleiding via een school of opleidingsinstituut. De persoonlijke begeleiding heeft een belangrijke meerwaarde! Ons lesmateriaal en programma’s zijn afgestemd op personen met een vermoeden of bevestiging van dyslexie. Voor informatie hierover zie: Dyslexie.

Er zijn nog veel meer voordelen en mogelijkheden binnen een typecursus voor scholen van Opleidingsinstituut Juist Leren Typen en Computervaardigheden. Wij maken dan ook graag kennis met u om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

U kunt met de groep terecht op een van onze locaties, of de cursus intern laten verzorgen. Onze begeleidsters zijn zeer ervaren met het lespakket en met het leerproces van kinderen, van welke leeftijd dan ook. Verdere wensen qua tijd of datum van ingang zijn uiteraard bespreekbaar. Na een succesvolle afronding krijgen uw leerlingen een diploma of een certificaat.

Maak een afspraak door te bellen naar 06-23597096.

Wij helpen u graag verder!