Cursus Computertypen/Tekstverwerken ook voor groepen/verenigingen.

Maak optimaal gebruik van uw tekstverwerker.

Op zoek naar een cursus Computertypen/Tekstverwerken? Wij bieden u een cursus voor groepen/verenigingen in alle soorten en maten.

Wij begeleiden elk jaar klassikale cursussen Computertypen/Tekstverwerking op verschillende locaties. U kunt zich hiervoor aanmelden en direct meedoen om effectief, snel en foutloos te leren typen en efficiënt om te gaan met het tekstverwerkingsprogramma. Onderzoek heeft aangetoond dat typecursussen grote voordelen en optimale resultaten met zich meebrengen. U krijgt persoonlijke aandacht van onze begeleiders die uw leerproces op maat kunnen ondersteunen, ook als u een beperking hebt. Daarnaast spelen ook een klassikale concentratie en het sociale aspect mee.

U kunt zich individueel maar ook met een hele club of vereniging aanmelden. Indien gewenst kunnen wij een cursus ook op uw locatie verzorgen.

Mocht u geen tijd of flexibiliteit hebben om deel te nemen aan een klassikale cursus, dan kunt u zich gewoon aanmelden voor een online cursus. U krijgt dan persoonlijke begeleiding, maar kunt zelf uw cursusuren invullen. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Een cursus Computertypen/Tekstverwerken voor groepen/verenigingen van Opleidingsinstituut Juist Leren Typen en Computervaardigheden is leerzaam, productief maar ook gezellig. Meld u aan op een van onze locaties en we gaan direct aan de slag.

Meer weten?

Maak een afspraak door te bellen naar 06-23597096.

Wij helpen u graag verder!