Boek een cursus Computertypen/Tekstverwerken voor bedrijven.

De beste begeleiding voor uw personeel.

Het gebruik van computers en laptops is niet meer weg te denken uit ons bedrijfsleven. De juiste typevaardigheid is hierin van groot belang. Zo kan de concentratie verlegd worden van het typen zelf naar de inhoud en de boodschap van de tekst. Ook wordt de houding aanzienlijk verbeterd en meer ontspannen en wordt de kans op RSI aantoonbaar verminderd. Wij bieden u daarom een cursus Computertypen/Tekstverwerken speciaal voor bedrijven.

De werkwijze is gericht op volwassenen. De meeste mensen hebben zichzelf al een manier van typen aangeleerd en vinden het dan ook moeilijk om hier op eigen houtje verandering in te brengen. Onze begeleiders leren u uw slechte gewoonten af en helpen u de stap zetten naar een optimaal typevermogen. Daarnaast kunt u een cursus tekstverwerking aan het lespakket toevoegen.

Ook kunnen wij mensen met een beperking, uitstekend begeleiden en geoptimaliseerd leren typen. Dit kan dyslexie zijn, maar ook lichamelijke beperkingen zoals klachten aan gewrichten of zelfs het missen van een of meerdere vingers. Wij staan voor flexibiliteit en persoonlijke aandacht.

U kunt uw personeel aanmelden voor een cursus Computertypen/Tekstverwerken voor bedrijven van Opleidingsinstituut Juist Leren Typen en Computervaardigheden op een locatie die wij voor u kunnen regelen of bij u op locatie.

Maak een afspraak door te bellen naar 06-23597096.

Wij helpen u graag verder!