Wie zijn wij?

Louise Tromp Erkel

Na een aantal jaren ervaring als typebegeleidster in het basisonderwijs was het in januari 2011 tijd om mijn droom te verwezenlijken en een zelfstandige onderneming te starten in het geven van cursussen Computertypen/Tekstverwerken MS Word. 
De vrijheid, die het hebben van een eigen bedrijf heeft, om net dat beetje extra te kunnen doen wanneer nodig en de mogelijkheden om eigen keuzes te maken en je verder te specialiseren, geeft veel werkplezier. Ik hoop dat ook over te dragen op de cursisten tijdens de cursus.

Als ervaren begeleidster kan ik u echt persoonlijke aandacht bieden. Er wordt veel waarde gehecht aan het feit dat iedereen zich welkom voelt, ontspannen kan werken en gehoord wordt.

Zo is er een perfecte balans tussen de lesopzet en begeleiding op individueel niveau. Daarnaast verloopt de communicatie vlot en persoonlijk. U kunt altijd, op welk moment dan ook, contact opnemen voor extra uitleg of andere vragen.

Opleidingsinstituut Juist Leren Typen en Computervaardigheden is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Deze certificatie van CRKBO houdt in dat wij op educatieve, inhoudelijke en didactische kwaliteiten positief zijn getoetst als erkendeonderwijsinstelling. Ook volgen wij hierbij als erkende onderwijsinstelling de richtlijnen op het gebied van privacy, bescherming persoonsgegevens en leveringsvoorwaarden. Zodoende vallen wij onder de Europese btw-richtlijn en hoeft er geen BTW te worden gerekend op al onze opleidingen. Al onze typecursussen zijn vrijgesteld van BTW.

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de vereniging voor staatsgediplomeerde leraren in de secretariële en administratieve vakken (VSLM). Dit is een platform voor docenten om vakkennis te vergroten en ervaringen uit te wisselen. Hiermee blijven wij op de hoogte van belangrijke onderzoeken en de nieuwste technieken. De VSLM is erkend bij Koninklijk Besluit van 5 maart 1964.